• <br />
<BR><BR><BR></p>
<p>Win een schoolpleinfeest<br />
voor uw school!

    Win een schoolpleinfeest
    voor uw school!

Maak de mooiste avatar en win een schoolpleinfeest voor de school.

Bent u klant van Ambrasoft Rekenen & Taal School?
Dan kunt u dit jaar samen met uw bovenbouwleerlingen voor uw hele school een schoolpleinfeest winnen. Met als speciale gasten Tom en Tamira!

Hoe kunt u winnen?

Uiteraard gewoon zoals altijd uw leerlingen les blijven geven in rekenen. Maar uw leerlingen uit groep 7 en 8 laat u daarnaast extra oefenen in Rekenen Extra. Met het oefenen verdienen zij muntjes, waarmee ze hun eigen digitale personage, de “avatar”, kunnen aankleden en van leuke items kunnen voorzien. Hoe vaker ze oefenen, hoe meer muntjes ze verdienen. Uiterlijk 31 maart plaatst u (of de leerling of een ouder) de unieke avatars op onze Facebookpagina. Een jury kiest de leukste avatar.

Lees de voorwaarden >>

Deze actie geldt alleen voor klanten. Bent u nog geen klant, vraag hier een licentie aan >>

Wat wint u precies?

Allereerst natuurlijk dat uw leerlingen nog enthousiaster worden over rekenen en de vaardigheden verder automatiseren. De leerling met de leukste/gekste/origineelste avatar wint bovendien een spetterend schoolpleinfeest voor de hele school. Voor alle leeftijden is wat te doen; er is een springkussen, stormbaan, goochelaar (en goochelles!), een ijskar… en iedereen mag op de foto met Tom en Tamira.
De winnaar van de mooiste avatar wint ook nog de zelf ontworpen avatar op ware grootte!

Heeft u de vlaggenlijn al in uw lokaal hangen?

Begin september ontvangen al onze klanten de vlaggenlijn via de post ter attentie van de directie. Heeft u deze nog niet gezien, vraag het dan even na bij uw directeur.
vlaggenlijn