Tafeltopper vernieuwd

Tafeltopper vernieuwd in Ambrasoft Rekenen & Taal

21 december 2016

De populaire game Tafeltopper in Rekenen & Taal School en Rekenen & Taal Thuis is vanaf vandaag ook geschikt voor gebruik op tablet. Net als Rekenen en Tafels heeft het nu bovendien de nieuwe uitstraling. In het spel Tafeltopper moeten kinderen een parcours afleggen door zo snel mogelijk de antwoorden van de tafels in te typen. Hiermee trainen zij de reeds aangeleerde tafels. Ook thuis op de bank, op de tablet.

Onderweg komen de spelers allerlei voorwerpen tegen om extra snelheid te maken of om de tegenspelers te hinderen. Kinderen kunnen kiezen uit een zomer- of winterparcours, met bijpassende outfits en hulpmiddelen. Zo kunnen ze in het winterparcours een sneeuwscooter gebruiken voor extra snelheid en in het zomerparcours een bananenschil neergooien om een tegenstander te laten uitglijden.

Er is minstens één tegenspeler nodig om het spel te kunnen spelen, en in totaal kan er met 5 kinderen een spel worden gespeeld. Er wordt nooit tegen de computer gespeeld maar altijd tegen andere kinderen. Deze kinderen komen uit het hele land, wat het extra leuk maakt.

Meer informatie over Tafeltopper in Rekenen & Taal School
Meer informatie over Tafeltopper in Rekenen & Taal Thuis

Ook diverse andere modules worden in de komende maanden gefaseerd vervangen. Op ambrasoft.nl/vernieuwingen kunt u de status blijven volgen.