Rekenen & Taal - opdracht Schoolkamp

Ook Rekenen & Taal Thuis vernieuwd en geschikt voor tablet

24 november 2015

Na Rekenen & Taal School is nu ook Rekenen & Taal Thuis vernieuwd. Alle rekenmodules zijn vervangen. De portal en opdrachten hebben een nieuwe hippe uitstraling gekregen en werken nu op tablet.

Geschikt voor tablet

De rekenmodules in Ambrasoft Rekenen & Taal Thuis zijn opnieuw gebouwd in HTML5, waardoor deze nu werken op tablets. Bij de betreffende vakgebieden en modules staat een pictogram van een tablet om aan te geven welke opdrachten op tablet kunnen worden gemaakt.

Nieuwe portal

Om het voor kinderen nog makkelijker te maken om door Rekenen & Taal heen te navigeren, is de portal aangepast. Deze heeft nu een strakke moderne uitstraling, waarbij de vakgebieden en modules met grote duidelijke pictogrammen worden weergegeven. De opdrachten worden als altijd met schermafbeeldingen uit de opdracht weergegeven.

Tom en Tamira helemaal vernieuwd

Tom en Tamira hebben een nieuwe hippe look gekregen. En ook de andere karakters en de wereld om hen heen zijn allemaal vernieuwd.

Andere vakgebieden volgen in 2016

Na afronding van de verbouwing van de rekenmodules, is direct gestart met andere modules. Voor het bouwen van de honderden opdrachten in de overige vakgebieden zijn meerdere maanden nodig. De eerste modules die in 2016 geschikt worden voor tablet zijn de tafels.