Pakkettrainer Taal - Ambrasoft Rekenen & Taal

Oefenen voor het dictee met de nieuwe Pakkettrainer

4 januari 2017

De eerste vernieuwingen binnen het vakgebied Taal van Ambrasoft Rekenen & Taal zijn doorgevoerd. Vanaf vandaag is de Pakkettrainer helemaal nieuw, hip en tabletproof. Kinderen kunnen nu dus ook met de woordpakketten van de taalmethode van de eigen school op tablet oefenen. De uitgebreide module bestaat uit 10 verschillende spellen en een eindtoets, waarmee kinderen met gerichte oefeningen worden klaargestoomd voor het dictee.

10 afwisselende woordspellen in Pakkettrainer

De Pakkettrainer is geschikt voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 van de basisschool, doordat per leerjaar woordpakketten kunnen worden toegevoegd. Tom en Tamira nemen de kinderen onder andere mee naar het klaslokaal, onder water, de jungle en een grot, waar zij verschillende spellen kunnen spelen met de woorden uit het geselecteerde woordpakket. Na afronding van de spellen, oefenen zij de woorden nogmaals in een dictee, om de woorden zo goed onder de knie te krijgen voor het echte dictee op school.

Meer informatie over het vakgebied Taal in Rekenen & Taal School
Meer informatie over de Pakkettrainer in Rekenen & Taal Thuis

Ook diverse andere modules worden in de komende maanden gefaseerd vervangen. Op ambrasoft.nl/vernieuwingen kunt u de status blijven volgen.