Nieuw thema toegevoegd bij Rekenen & Taal Mijn Woordjes: Woonkamer

4 juli 2019

Een mooi begin van deze laatste week voor de eerste zomervakantie losbarst: Mijn Woordjes is weer een thema rijker! De kinderen uit groep 1, 2 en 3 kunnen hun woordenschat vanaf nu uitbreiden met woorden die te maken hebben met de woonkamer: afstandsbediening, foto, speelgoed, vaas en nog veel meer!

Voor de allerkleinsten in groep 1, 2 en 3 is de module Mijn Woordjes in Rekenen & Taal School en Rekenen & Taal Thuis. Deze module is bedoeld om de woordenschat van kleuters spelenderwijs uit te breiden aan de hand van een achttal aansprekende thema’s, waaronder de vier seizoenen, het lichaam en de dierentuin. De woorden die worden behandeld staan in de Basiswoordenlijst Amsterdamse Kleuters (BAK).

Na het thematische verhaal dat wordt voorgelezen kunnen kinderen de 30 woorden uit het thema oefenen in drie verschillende spellen. Een buddy begeleidt en helpt hen.

De thema’s school, lichaam, dierentuin, lente, zomer, herfst en winter zijn nu beschikbaar. De module is geschikt voor gebruik op tablet.

Meer informatie over Mijn Woordjes in Rekenen & Taal School
Meer informatie over Mijn Woordjes in Rekenen & Taal Thuis

Handleiding Mijn Woordjes