Kurio Smart met gratis Ambrasoft

Nieuw: Kurio Smart met proefpakket Ambrasoft

24 augustus 2015

2-in-1 laptop en tablet voor kinderen, perfect voor huiswerk én ontspanning

Met de start van het nieuwe schooljaar introduceert Kurio – de nr. 1 in slimme en veilige kids electronics – de Kurio Smart: een veelzijdige en supersnelle 2-in-1 laptop en tablet, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Perfect voor huiswerk én fun. Gamen, video’s kijken, internetten of Skypen: alles is mogelijk! Gebruikers van de Kurio Smart kunnen 3 maanden gratis gebruik maken van het online oefenpakket Rekenen & Taal van Ambrasoft.

Bekijk demo

Optimaal huiswerk doen

Kinderen maken huiswerk steeds vaker op de laptop én gebruiken de tablet om te gamen. Daarom komt Kurio nu met de Kurio Smart: een snelle 8.9 inch Windows laptop en tablet ineen. De Kurio Smart is mooi, snel, handig én eenvoudig in gebruik. Kinderen kunnen hun huiswerk maken op de laptop, voorzien van het Microsoft Office pakket, met onder meer Word, Excel en PowerPoint.

Genoeg gameplezier

Zijn ze klaar met huiswerk en willen ze nog even relaxen? Dan koppelen kinderen eenvoudig het scherm los van het toetsenbord om het als tablet te gebruiken. De Kurio Smart biedt meer dan 40 voorgeïnstalleerde apps, waaronder populaire games, educatieve apps en video’s. Door de snelle Intel processor is gamen echt fun op de Kurio Smart. En ook niet onbelangrijk: de Kurio Smart heeft een cool, superhip design met mooi 8.9 inch IPS capacitive touch screen.

3 maanden gratis Ambrasoft

Bij aanschaf van een Kurio Smart krijgen kinderen drie maanden gratis toegang tot het online oefenpakket Rekenen & Taal van Ambrasoft. Het proefpakket kan worden aangevraagd via www.ambrasoft.nl/kurio, onder vermelding van het kurioserienummer.

Voldoende beweging

Ook achter de Kurio Smart krijgen kinderen voldoende beweging. De laptop en tablet ineen is namelijk voorzien van de Kurio Motion 2 functionaliteit. Hiermee kunnen kinderen samen met vriendjes of vriendinnetjes 8 sportieve games spelen voor de camera van de Kurio Smart. Ze besturen de game dus door flink te bewegen!

Veilig het internet op

Net zoals met alle andere Kurio-producten kunnen kinderen op de Kurio Smart veilig internetten. Ze hebben geen toegang tot informatie, websites of apps die niet geschikt zijn voor kinderen. Alleen volwassenen kunnen via een beveiligd wachtwoord aanpassingen doen. Vanuit dit speciale gedeelte kunnen ouders een kinderprofiel aanmaken en internetfilters en tijdslimieten instellen.

Technische specificaties

Display: 8.9 inch IPS capacitive touch screen
Resolutie: 1280 x 800 pixels
Processor: Intel quad-core Bay Trail – T Z3735G
Video: Intel HD Graphic Gen 7
Besturingssysteem: Windows 8.1 incl. gratis upgrade naar Windows 10
Opslag: 32GB
RAM: 1GB
Camera: Voorkant: 0.3Mpx/Achterkant: 2Mpx
Connectiviteit: Wi-Fi, b/g/n – Bluetooth v4.0
Talen: Ondersteund meerdere talen
Verbindingen: Micro USB – Micro HDMI
Micro SDHC Kaartslot: Voeg tot 32GB aan opslag toe
Batterij: Lithium Polymeer 4900mAh
Toetsenbord: Pogo pin Verbinding

Consumenten adviesprijs: €199,99

 

De Kurio Smart is te koop bij Wehkamp, Bart Smit, Intertoys, Blokker, Toys XL en Bol.com.