Ambrasoft Typen stopt

23 december 2020

Per 1 februari 2022 houdt de typecursus Ambrasoft Typen op te bestaan. Als gevolg daarvan stopt de verkoop van jaarlicenties voor Ambrasoft Typen per 1 februari 2021. Je vindt daarom geen informatie meer op onze website over dit product. Het is uiteraard een droevig bericht als je met plezier werkt met Ambrasoft Typen, of deze net wilde gaan aanschaffen. We maken deze keuze omdat we bezig zijn met productvernieuwing. Zodat we in de nabije toekomst nóg mooiere en leukere leermiddelen kunnen bieden voor het basisonderwijs.

Wat betekent dit voor bestaande gebruikers?

Heb je een licentie op Ambrasoft Typen, dan loopt je licentie af op 31 juli 2021. Per 1 augustus 2021 is het product niet meer toegankelijk. Je ontvangt geen factuur voor schooljaar 2021/2022. Heb je nog leerlingen die willen leren typen, zorg dan dat ze op tijd beginnen, zodat ze ten minste 20 weken hebben om de cursus te doorlopen.

Wil je een licentie afsluiten? Stuur dan voor het einde van januari het bestelformulier in.

Scholen kunnen nog tot en met 31 januari een licentie afsluiten voor het huidige schooljaar 2020/2021. Een licentie kost €250. Dat geeft leerlingen nog 20 weken de tijd om de cursus te doorlopen voor het eind van het schooljaar. Verlenging is dan uiteraard niet mogelijk aan het einde van het licentiejaar.