Nieuwsbericht Typen vernieuwd

Ambrasoft Typen is vernieuwd

14 september 2016

Ambrasoft Typen nu nog leuker

In juni werd onze cursus Ambrasoft Typen al gecertificeerd door ECDL, het Europees Computer Rijbewijs, op basis van de inhoud en kwaliteit. Maar op basis van de terugkoppeling vanuit ons Kids-testpanel en onze gebruikers, hebben wij ook gewerkt aan de uitstraling en “fun-factor” van de cursus.

Dyslexie-lettertype

Naast het gewone lettertype in de cursus, is er sinds 24 augustus een speciaal lettertype toegevoegd voor kinderen met dyslexie. Door middel van een aan-uitknop kunnen kinderen deze zelf aan en uit zetten.

Nieuwe tijdlijn

De tijdlijn die de kinderen doorlopen om te leren typen, is per vandaag geheel vernieuwd. Links kunnen de modules worden bekeken met de status, rechts staan de onderdelen uit de geselecteerde module. Gedurende de cursus wisselen de afbeeldingen op de achtergrond; in totaal komen er vijf verschillende werelden langs, waaronder schoolklas en bioscoop.

Uitstraling lessen

Naast de tijdlijn is ook de uitstraling van de lessen zelf aangepast met dezelfde afbeeldingen als in de tijdlijn. Leuke plaatjes en meer kleur. En ook de resultaatpagina heeft een update gekregen. Zo zullen kinderen het nog leuker vinden om te oefenen.

Extra vlogs

Maar liefst 7 nieuwe vlogs hebben wij per vandaag toegevoegd aan de cursus. Julian is weer druk aan het filmen geweest en neemt de kinderen onder andere mee naar opnames voor zijn nieuwste film.