Ambrasoft Engels: vanaf nu beschikbaar!

20 december 2019

Ambrasoft Engels live

De nieuwe module Ambrasoft Engels is sinds donderdag 19 december live. Naast rekenen en taal kunnen leerlingen nu ook oefenen met Engelse woordjes. Met drie leuke games leren jouw leerlingen op een speelse manier de Engelse taal. Deze nieuwe module in Ambrasoft School is geheel in het Engels, zodat kinderen zich helemaal kunnen onderdompelen in de taal.

Spelenderwijs Engelse woordjes leren

Ambrasoft Engels heeft drie leuke games met twaalf thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van jouw leerlingen. Zo gaan ze in twee tot zeven levels aan de slag met Engelse woordjes uit verschillende categorieën. Van kleding en eten en drinken tot aan hobby’s, dieren en natuur.

De 12 thema's in Ambrasoft Engels

Elk thema begint met level 1 en na het behalen van het minimaal aantal sterren, ga je door naar level 2, 3 en verder. In totaal oefenen je leerlingen met meer dan 950 hoogfrequente woorden.

In deze module gaan jouw leerlingen aan de slag met:

  • Match the cards: Leer met memory het woord bij de juiste afbeelding te vinden.
  • Choose the path: Luister naar het woord, ‘choose the path’ en haal de handel over.
  • Robots in space: In dit spel zijn Tom, Tamira en Robbie gevangen genomen tijdens hun avontuur in de ruimte. De ruimterobots laat het drietal vrij op een voorwaarde: leer ons Engels. Kies bij elk plaatje het juiste woord op je smartwatch en bevrijd Tom, Tamira en Robbie!


Nu nog alleen beschikbaar via Basispoort

De nieuwe module staat automatisch in het menu in Ambrasoft School. Hier hoef je niets voor te doen. Heeft jouw school geen Basispoort? Dan kun je helaas de module niet gebruiken. We werken eraan dat de module voor alle scholen beschikbaar is.

Met welk spel begin jij?

Probeer vandaag nog de module uit met jouw leerlingen! Ga direct naar Ambrasoft via Basispoort of www.mijnklas.nl. Have fun and good luck!