Op eigen niveau en tempo leren rekenen door honderden leuke spellen

Wat zit er in Rekenen & Taal Thuis

productspecificatie Rekenen & Taal Thuis sommen
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis klokkijken
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis breuken
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis procenten
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis maten en gewichten
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis geld
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis tafels
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis spelling
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis werkwoorden
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis lezen
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis puzzelen
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis tekenen
Ambrasoft Rekenen & Taal Thuis

Online oefenpakket voor rekenen en taal

Rekenen & Taal Thuis is hét online programma waarmee uw kind thuis oefent met de lesstof van school. Op een leuke, speelse en uitdagende manier werken kinderen aan een stevige basis met rekenen, tafels, lezen, spelling en werkwoorden. Het pakket bevat ruim 400 oefeningen, quizvragen en spelletjes die het reken- en taalonderwijs van de basisschool ondersteunen. Het programma start precies op het niveau van uw kind en de resultaten kunt u volgen in het rapport. De digitale vriendjes Tom en Tamira staan uw kind bij met raad en daad.

Rekenen & Taal Thuis vanaf 4 jaar

€ 39,95

Naar bestellen

Nul fout voor rekenen & taal, dat is dik verdiend

Blije jongen met schooltas

Waarom kiezen voor Rekenen & Taal?

 • Meer dan 4.000 scholen en 1 miljoen kinderen per jaar gebruiken Ambrasoft.
 • Rekenen & Taal is ontwikkeld door leerkrachten en sluit naadloos aan op de lesstof van elke basisschool. Ook als uw kind op school niet bekend is met Ambrasoft.
 • Met contextgebonden rekenopgaven ter voorbereiding op de centrale eindtoets.
 • Bevat honderden leuke leerzame spelletjes, waaronder de populaire multiplayer games Taaltopper, Tafeltopper en Rekentopper.
 • Afgestemd op de belevingswereld van kinderen van 4-12 jaar.
 • Leren wordt spelen met software van Ambrasoft.
Naar bestellen
Als je je kind echt wilt laten oefenen met de vakken die op school het belangrijkst worden gevonden, taal en rekenen, is Ambrasoft erg aan te raden. Hier zullen ze op school echt verschil in merken.kletsmama.nl

Productspecificaties

Een jaar toegang voor vijf kinderen

Een licentie voor Rekenen & Taal Thuis is een jaar lang geldig, voor maximaal vijf kinderen in uw gezin. Zij kunnen overal waar internet is inloggen.

Geen automatische verlenging

Een jaar na aanschaf stopt uw licentie automatisch. U zit dus niet vast aan een doorlopend abonnement.

Devices waar Rekenen & Taal Thuis op werkt

Rekenen & Taal Thuis werkt op een pc en laptop (Windows of Linux), en op een Mac. De reken- en tafelmodules van Rekenen & Taal zijn vernieuwd en werken ook op tablet.

Computerscherm met oefening klokkijken
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis games
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis multiplayer
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis systeem
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis aangepast niveau
productspecificatie Rekenen & Taal Thuis toetsen
Tevreden jongen met Rekenen & Taal Thuis

Hoe helpt Ambrasoft uw kind met rekenen en taal?

Heeft uw kind moeite met rekenen of taal? En wilt u hier buiten school ook aan werken?

Rekenen & Taal Thuis van Ambrasoft is oefensoftware waarmee uw kind kan oefenen met rekenen en taal op het juiste niveau en op een leuke manier. De verschillende modules in het pakket zijn allemaal met elkaar verbonden en zijn bovendien nauwkeurig en eenvoudig af te stemmen op elke schoolsituatie met de gratis woordpakketten. Zo werkt uw kind aan de onderdelen die op school actueel zijn en dat zorgt voor een optimaal leereffect!

Lees meer

Hoe leer ik mijn kind rekenen?

Is uw kind niet goed in rekenen? In Rekenen van Ambrasoft oefent uw kind met alle soorten sommen: sommen tot 10, sommen tot 20, sommen tot 100, sommen tot 1.000, breuken, procenten, rekenen met geld, kommagetallen, maten en gewichten. Ook de wat lastigere verhaalsommen komen aan bod. De tafeloefeningen zijn een uitstekend hulpmiddel bij het automatiseren van de tafels. Het vakgebied rekenen bestaat uit elf leerlijnen, met ieder maximaal twintig oefeningen.

Mijn kind is niet goed in taal

Heeft uw kind lees- of spellingproblemen? De Ambrasoftmodule Taal bestaat uit de onderdelen spellen, werkwoorden en lezen en beschikt over een digitaal Van Dale-woordenboek. In het onderdeel Spellen leert uw kind op een begrijpelijke en leuke manier de spellingsregels, met behulp van de meest gebruikte spellingstrategieën. U kunt verschillende woordpakketten downloaden of er zelf een maken, zodat uw kind thuis kan oefenen met de woorden van school. De Pakkettrainer houdt bij welke woorden uw kind nog niet goed beheerst en zet automatisch een opdracht klaar om extra te oefenen. In het onderdeel Werkwoorden leert uw kind werkwoordsvormen en het vervoegen en spellen van werkwoorden. In het onderdeel Lezen staan lees- en luisterverhalen en leerzame spelletjes.

Mijn kind wil op het juiste niveau werken

Rekenen & Taal van Ambrasoft sluit naadloos aan bij de lesstof van de basisschool. Iedere oefeningenserie begint met een instaptoets, om het niveau van uw kind vast te stellen. Daarna staan de opdrachten op het juiste niveau mét heldere instructies klaar. Ieder onderdeel wordt na het maken van de opdrachten afgesloten met een eindtoets.

U bepaalt de inhoud en u kunt de vorderingen van uw kind bijhouden

U kunt eenvoudig kiezen welke vakgebieden u uw kind aanbiedt: taal, rekenen of taal én rekenen. Via een simpel rapport kunnen u en uw kind de resultaten en vorderingen bijhouden. Zo kunt u eventueel zelf nog bijsturen.

Lees minder

Leren wordt spelen

Bij oefenen en leren is het belangrijk dat uw kind er ook plezier in heeft. Want als uw kind eenmaal de smaak te pakken heeft, gaat het leren makkelijker. Daarom heeft Ambrasoft in Rekenen & Taal een hele wereld gecreëerd rondom de vaste personages Tom, Tamira en Robbie.

Lees meer

Samen met meester Ben en juf Petra helpen zij uw kind bij het maken van opgaven. Hierdoor werkt uw kind altijd in een herkenbare en vrolijke omgeving. Daarnaast hebben we verschillende ontspanningsmomenten ingebouwd. Hier kan uw kind even helemaal zijn eigen gang gaan, met spelletjes, puzzels of kleurplaten. Op een veilige, speelse en verantwoorde manier.

Lees minder
Afbeelding uit product Rekenen & Taal Thuis
Ambrasoft Rekenen & Taal Thuis

Rekenen & Taal Thuis

 • Online oefenpakket voor rekenen en taal;
 • Voor kinderen van 4 – 12 jaar;
 • Adaptieve oefenstof;
 • Zelfstandig oefenen met de leerstof van school;
 • Ruim 400 oefeningen, quizvragen en spelletjes;
 • Ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten;
 • Met contextgebonden rekenopgaven.

€ 39,95

Bestel Rekenen & Taal Thuis

Bestel slechts één licentie voor gebruik door maximaal vijf kinderen