Gratis verzending van alle thuisproducten in onze webshop

Onze schoolproducten

Producten van Ambrasoft - Rekenen & Taal School

Rekenen & Taal School

Lees meer
Producten van Ambrasoft - Typen School

Typen School

Lees meer

Onze thuisproducten

Producten van Ambrasoft - Typen voor kinderen

Typen voor kinderen – met Julian Ras

Ambrasoft Typen leert kinderen met 10 vingers blind te typen met een minimale snelheid van 100 aanslagen per minuut en een nauwkeurigheid van 99% (conform norm EDCL computervaardigheid certificering). Bovendien krijgt uw kind een voorproefje op de middelbare school. Julian Ras geeft in grappige vlogs (videoblogs) een kijkje in zijn bijzondere leven als jonge acteur en scholier op de middelbare school. Inclusief typediploma!

Lees meer
Producten van Ambrasoft - Typen voor kinderen Familiepakket

Typen voor kinderen familiepakket

Ambrasoft Typen leert kinderen met 10 vingers blind te typen met een minimale snelheid van 100 aanslagen per minuut en een nauwkeurigheid van 99% (conform norm EDCL computervaardigheid certificering). Bovendien krijgt uw kind een voorproefje op de middelbare school.
Met het Familiepakket heeft u een licentie voor 1 tot en met 3 kinderen. De licentie is een jaar geldig vanaf de activatiedatum.

Lees meer
Producten van Ambrasoft - Rekenen & Taal Thuis

Rekenen & Taal Thuis

Zit uw kind op het basisonderwijs en heeft het moeite met rekenen en taal? Of vindt uw kind het zo leuk dat hij/zij hier buiten school aan wil werken? Rekenen & Taal is software waarmee uw kind oefent op het eigen niveau, op een leuke manier. Het bevat alle reken- en taalleerlijnen van de basisschool, is geproduceerd met leerkrachten, bevat verhaalsommen ter voorbereiding op de centrale eindtoets en wordt door meer dan 4.000 scholen ingezet als extra oefenmateriaal in hun lessen.

Lees meer
Producten van Ambrasoft - Rekenen Thuis

Rekenen Thuis

Is uw kind niet goed in rekenen? In Rekenen Thuis oefent uw kind met alle soorten sommen: sommen tot 10, sommen tot 20, sommen tot 100, sommen tot 1.000, breuken, procenten, rekenen met geld, kommagetallen, maten en gewichten. Inclusief contextgebonden rekenopgaven. Rekenen Thuis biedt ruim 200 verschillende oefeningen die het rekenonderwijs ondersteunen. De tafeloefeningen helpen bij het automatiseren van de tafels.

Lees meer
Producten van Ambrasoft - Taal Thuis

Taal Thuis

Heeft uw kind lees- of spellingproblemen? Met Ambrasoft Taal Thuis worden kinderen spelenderwijs beter in lezen, spelling en werkwoorden. Taal Thuis bestaat uit de onderdelen spellen, werkwoorden en lezen met ruim 200 spellen en beschikt over een digitaal Van Dale-woordenboek. U kunt verschillende woordpakketten toevoegen of er zelf een maken, zodat uw kind thuis kan oefenen met de woorden van de eigen basisschool.

Lees meer
Producten van Noordhoff - Het Grote Basisschoolspel

Het Grote Basisschoolspel en alle uitbreidingssets

Het Grote Basisschoolspel is een uniek bordspel voor alle kinderen in groep 3-8. Kinderen toetsen spelenderwijs hun kennis over de diverse vakken. Per groep zijn er losse vragensetjes, waardoor kinderen van verschillende leeftijden samen kunnen spelen, op het eigen niveau. Er zijn diverse uitbreidingssets om het spel aan te vullen.

Bekijk aanbod
Producten van Noordhoff - Loco Leerspellen

Loco Leerspellen – diverse producten

Wie heeft er niet mee gespeeld? Al ruim 40 jaar is Loco niet meer weg te denken. Het spel met de basisdoos met steentjes en losse opdrachtenboekjes. Leuk om te spelen op school én thuis en zo spelenderwijs te leren over rekenen, taal en lezen, maar ook over landen, verkeer en nog veel meer.

Bekijk aanbodBekijk video
Producten van Noordhoff - De Bosatlas van Nederland Junior

De Bosatlas van Nederland Junior

Een ontdekkingsreis door Nederland aan de hand van Bosatlaskaarten, luchtfoto’s en kijkplaten om bij weg te dromen. Met een tour langs alle provincies en via allerlei thema’s – van bodemschatten tot vrije tijd. Een atlas vol bijzondere verhalen en merkwaardige weetjes over ons land voor kinderen vanaf 8 jaar.

Naar bestellen