3 maanden gratis Ambrasoft Rekenen & Taal bij aanschaf van een Kurio Smart

Heeft u een Kurio SMART gekocht of gekregen met de blauwe sticker van Tom en Tamira, dan heeft u drie maanden gratis toegang tot het online oefenpakket Rekenen & Taal van Ambrasoft. Na het aanvragen van de proeflicentie ontvangt u binnen twee werkdagen een e-mail, waarmee u het gratis account voor uw kind kunt activeren.

Lees actievoorwaarden
  • De actie geldt alleen voor Kurio Smart devices waarbij de ronde blauwe actiesticker van Ambrasoft met daarop de tekst ‘3 maanden gratis’ (zie afbeelding) op de verpakking zit. Deze zijn gekoppeld aan het serienummer van de Kurio Smart.
  • De drie maanden gaan in op de dag van verstrekking van de inloggevens.
  • Met het account heeft uw kind toegang tot het grootste deel van het pakket. Uw kind kan overal in het pakket oefeningen en spellen uitproberen. De resultaten van de oefeningen en games worden niet opgeslagen.
  • Tegen het einde van de proefperiode ontvangt u van ons een e-mail waarmee u een jaarlicentie voor uw kind kan aankopen, als uw kind graag verder wil oefenen met Ambrasoft Rekenen & Taal. Het aangaan van de proefperiode verplicht u echter tot niets!
  • Wij maken voor uw kind een account aan in het pakket Rekenen & Taal School. Om gebruik te mogen maken van Rekenen & Taal moet u akkoord zijn met de gebruikersvoorwaarden Rekenen & Taal School voor Thuis.
Sluit actievoorwaarden

Vraag nu uw proeflicentie aan

Onder vermelding van het Kurioserienummer van uw device, kunt u de gratis proeflicentie aanvragen. Het serienummer vindt u op de onderkant van het device, direct onder de barcode.

Vraag nu uw gratis proeflicentie aan

Aan de slag!

Binnen twee werkdagen na het aanvragen van een proeflicentie ontvangt u een e-mail waarmee u het account van uw kind kunt activeren.
Heeft u het account voor uw kind al geactiveerd? Dan kan uw kind hier inloggen.

Inloggen proeflicentie Rekenen & Taal