• Haal het maximale<br />
uit Ambrasoft

    Haal het maximale
    uit Ambrasoft

    Heeft u vragen over uw Ambrasoft product?
    Of zoekt u aanvullend lesmateriaal?
    Raadpleeg het studiecentrum.

Studiecentrum Ambrasoft

In het Studiecentrum vindt u inhoudelijke en didactische informatie waarmee u het maximale uit onze producten kunt halen. Onze handleidingen en instructievideo’s geven u een goed beeld van de mogelijkheden van onze producten. En met de woordpakketten kunt u Rekenen & Taal afstemmen op uw lesmethode. Wij vullen het Studiecentrum regelmatig aan met nieuw materiaal. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en haalt u altijd het meeste rendement uit onze software.

U kunt ook een gratis workshop volgen op één van onze vaste trainingslocaties, of ons een workshop op uw school laten verzorgen.

Het Studiecentrum is een verlengstuk van onze online producten. Werkt u nog met een oudere versie van onze software op cd-rom? Dan kunt u op de cd-rom zelf vaak ook de handleidingen bij uw pakket terugvinden.

Woordpakketten voor alle taalmethodes

Extra lesmateriaal en woordpakketten van uw eigen taalmethode gebruiken in uw online softwarepakket Rekenen & Taal van Ambrasoft is snel en kosteloos te regelen.

lees meer

Klik hieronder op het woordpakket van de taalmethode die u op school gebruikt om het woordpakket te downloaden. U kunt het zip-bestand op een tijdelijke locatie opslaan. Vervolgens kunt u het woordpakket in het Leerkrachtgedeelte van Ambrasoft Rekenen & Taal importeren. Ga naar het tabblad Beheer. Open onderdeel Woordenmanager, optie importeren. Hier kunt u het opgeslagen zip-bestand aanwijzen. Selecteer de gewenste lijn en desgewenst een bepaald leerjaar, en klik op Importeren. De uitvoering hiervan kan enige tijd in beslag nemen. Er is ook een instructievideo beschikbaar over dit onderwerp.

NB: De woordpakketten op deze downloadpagina zijn ontleend aan de onderwijspraktijk en worden op vele scholen naar tevredenheid gebruikt. Ambrasoft kan echter niet garant staan voor een 100% correcte vulling van de pakketten. Gebruikt u Schoolpakket 1213 of een ouder pakket? Neem dan contact met ons op om over te stappen op Rekenen & Taal School of probeer het twee maanden gratis uit met een proeflicentie.

lees minder

Instructievideo’s

Handleidingen

Om de handleidingen te openen heeft u het gratis programma Adobe Reader nodig.

NIEUW:
tutorialset Rekenen & Taal School voor ICT’ers

Haal het optimale uit uw pakket Rekenen & Taal School via de tutorialset Ambrasoft, een pakketje materiaal waarmee ICT-coördinatoren het softwarepakket kunnen promoten en verduidelijken bij collega-leerkrachten.

Meer informatie

Typen

De e-brochure ’10 tips om goed te leren typen’ en infographic ‘blind typen is de moeite waard’ zijn gratis te downloaden. Klik op de afbeelding om naar de downloadpagina te gaan. Heeft u interesse om de instructieposter ‘goed leren typen‘ te ontvangen voor in uw klaslokaal, dan kunt u zich aanmelden voor de scholenactie Typen. Klik op de afbeelding om naar de actie te gaan en uw school aan te melden.

demo Typen School


whitepaper typetips

Whitepaper met informatie en 10 tips om goed te leren typen

poster goed leren typen

Poster goed leren typen

infographic blind typen

Infographic met informatie over blind typen als een 21e-eeuwse basisvaardigheid

Kleurplaten en verhalen

Kopieerbladen van kleurplaten en verhalen over Tom, Tamira en Robbie die u gratis kunt downloaden en gebruiken in de klas. Volg ons op Pinterest voor meer knutselplaten.

Heeft u vragen?


Vind het antwoord in onze FAQ

Ik ben…

ICT-coördinatorLeerkracht

Veelgestelde vragen over mijnklas.nl vindt u Mijn Noordhoff.

Neem contact op met onze klantenservice

Bereikbaar van maandag 08:00 t/m vrijdag 17:00 uur.

Telefoonnummer:
088-5226888

Per mail:
Hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken.

Per post:
Noordhoff Uitgevers
t.a.v. Klantenservice
Winschoterdiep 70A
9723 AB Groningen