Op naar het nieuwe Ambrasoft!

Acht nieuwe spellen!

Het onderdeel Ontspanning is helemaal vernieuwd. Acht mooie nieuwe spellen vervangen de oude Spelletjeskaart. Kinderen kunnen nu, naast bekende spellen als Memory, ook boogschieten en een wedstrijd doen tegen een DJ.

Nieuwe spelletjeskaart beschikbaarMeer info

Een nieuwe jas

Ambrasoft is in januari 2019 opgefrist: de achtergrond heeft een frisse nieuwe kleur en een heel aantal knoppen is vernieuwd. Daardoor is Ambrasoft vrolijker en nóg toegankelijker voor kinderen!

Nieuwe uitstraling beschikbaar

Uitbreiding Mijn Woordjes

De woordenschatmodule voor kleuters is uitgebreid! Er zijn drie nieuwe thema’s beschikbaar: school, dierentuin en lichaam. En… binnenkort volgt er nóg een nieuw thema: woonkamer.

Status Mijn Woordjes: deels beschikbaarMeer info

Resultaten bekijken via Momento

Ken je Momento al? Momento is een vak-, methode- en uitgeverij-overstijgend dashboard, waarin je in één overzicht alle oefen- en toetsresultaten van je leerlingen ziet. Ambrasoft is nu aan Momento toegevoegd. Zo zie je, naast de resultaten op de methoden, ook het extra oefenwerk uit Ambrasoft verschijnen in je Momento-dashboard!

Status Momento-koppeling: wordt getest

Engels in Ambrasoft!

Een primeur voor Ambrasoft: spelend leren met Engels! Aan de hand van 12 aansprekende thema’s kunnen kinderen ruim 950 woorden leren. We gebruiken het principe ‘doeltaal is voertaal’: de hele module is in het Engels, zodat kinderen worden ondergedompeld in de taal. De eerste demoversie van het eerste spel is beschikbaar. Probeer de nieuwe module nu al uit. 

Status: deels beschikbaarMeer info

Nieuwe Taaltopper

In april wordt het populaire spel Taaltopper vervangen door een nieuwe, toekomstbestendige variant: een totaal nieuw spel en uiteraard volledig tabletproof!

Status Taaltopper: wordt getest

> En er komt nog meer aan….. houd deze pagina in de gaten! <