Gratis thuisgebruik voor uw leerlingen via de school-thuiskoppeling

Laat uw leerlingen ook thuis oefenen met uw Ambrasoft product via de school-thuiskoppeling. Met de activeringscode krijgen uw leerlingen gratis toegang tot Ambrasoft School of Typen School. Zo gaan zij nóg sneller vooruit. Al meer dan 450.000 leerlingen oefenen thuis met de Ambrasoft software van school.

Activeer de school-thuiskoppeling

De school-thuiskoppeling werkt heel eenvoudig: als leerkracht kunt u alle ouders een unieke activeringscode geven. Dit regelt u op www.mijnklas.nl via de tabbladen Beheer > Thuisgebruik > Thuisgebruik activeren. U heeft hier zelf de keuze of u de activeringscodes wilt verstrekken per e-mail of dat u ze liever op papier meegeeft aan uw leerlingen. Vervolgens maken de ouders thuis gratis een account aan. Lukt het niet, bekijk dan de instructievideo ‘school-thuiskoppeling voor gratis thuisgebruik’.

School-thuiskoppeling Ambrasoft producten

U houdt de controle over de leerstof van uw leerlingen

Uw leerlingen kunnen nu overal aan de slag met uw Ambrasoft product. Bij Typen School kunt u online de voortgang van uw leerlingen volgen. Voor Rekenen & Taal bepaalt u net als op school de oefenstof voor uw leerlingen en u ziet de resultaten direct online. Indien uw school gebruikmaakt van de eenvoudige planmodus is het leerstofaanbod voor thuis één op één gelijk aan dat van school. Maakt uw school gebruik van de geavanceerde planmodus, dan kunt u voor thuis een afwijkend leerstofaanbod instellen.