Gratis thuisgebruik voor jouw leerlingen via de school-thuiskoppeling

Laat je leerlingen ook thuis oefenen met Ambrasoft School of Typen School via de school-thuiskoppeling. Met de activeringscode krijgen jouw leerlingen gratis toegang tot Ambrasoft School of Typen School. Zo gaan zij nóg sneller vooruit. Al meer dan 450.000 leerlingen oefenen thuis met de Ambrasoft software van school.

Activeer de school-thuiskoppeling

De school-thuiskoppeling werkt heel eenvoudig: als leerkracht kun je alle ouders een unieke activeringscode geven. Dit regel je op www.mijnklas.nl via de tabbladen Beheer > Thuisgebruik > Thuisgebruik activeren. Je hebt hier zelf de keuze of je de activeringscodes wilt verstrekken per e-mail of dat je ze liever op papier meegeeft aan jouw leerlingen. Vervolgens maken de ouders thuis gratis een account aan. Lukt het niet, bekijk dan de instructievideo ‘school-thuiskoppeling voor gratis thuisgebruik’.

School-thuiskoppeling Ambrasoft producten

Jij houdt de controle over de leerstof van jouw leerlingen

Jouw leerlingen kunnen nu overal aan de slag met jouw Ambrasoft product. Bij Typen School kun je online de voortgang van de leerlingen volgen. Voor Ambrasoft School bepaal je net als op school de oefenstof voor jouw leerlingen en je ziet de resultaten direct online. Indien jouw school gebruikmaakt van de eenvoudige planmodus is het leerstofaanbod voor thuis één op één gelijk aan dat van school. Maakt jouw school gebruik van de geavanceerde planmodus, dan kun je voor thuis een afwijkend leerstofaanbod instellen.