Ambrasoft thuisproducten niet langer te koop

Per 1 september 2019 stoppen wij met de verkoop van de huidige thuisproducten van Ambrasoft. Je vindt daarom geen informatie meer op onze website over deze producten. Dit klinkt misschien als een droevig bericht, maar het tegendeel is waar. Het bruist juist bij Noordhoff! Wij zijn volop bezig met productvernieuwing en moeten daarom keuzes maken. Zodat we in de nabije toekomst nóg mooiere en leukere leermiddelen kunnen bieden voor het basisonderwijs.

Wat betekent dit voor bestaande gebruikers?

Heb je een lopende jaarlicentie, dan merk je er (bijna) niets van. Je licentie loopt nog gewoon door tot een jaar na aankoop van jouw licentie en je kind kan dus gewoon verder blijven spelen met Ambrasoft.

Per 1 september 2020 worden de producten offline gehaald. Het is daarom niet meer mogelijk je huidige licentie te verlengen na afloop.  Voor vragen over het gebruik van Rekenen & Taal Thuis of Typen met Julian Ras kun je zoals altijd terecht op http://faq.ambrasoft.nl/.

Maak je gebruik van Rekenen & Taal Thuis en wil je het woordpakket van je school toevoegen, dan kun je deze downloaden via het studiecentrum.

Was je nog op zoek naar extra oefenstof voor je kind?

Had je nog geen licentie voor Ambrasoft of Typen en was je hier naar op zoek? Vraag dan eens op de school van jouw kind of ze Ambrasoft School of Typen School gebruiken. Je kind kan dan namelijk gratis thuis verder oefenen. Meer informatie over de school-thuiskoppeling.