Vakgebied tafels

Onderdeel van Ambrasoft School

Tafels van 1 t/m 100

Het vakgebied Tafels in Ambrasoft School laat je leerlingen oefenen met tafels van 1 tot en met 100. Het onderdeel bestaat uit de modules Tafeltrainer, Tafelspaarkaart en Tafeltalent. Elk van deze modules is opgesplitst in de tafels van 1 t/m 10 en 11 t/m 100. Door het maken de oefeningen binnen alle drie de modules kunnen leerlingen muntjes (Robbies) verdienen. Kinderen kunnen de modules zowel op de computer als op een tablet spelen.

Tafeltrainer

In de module Tafeltrainer oefenen jouw leerlingen steeds met één tafel tegelijk. Elke tafel wordt afgesloten met een toets en op sommige momenten kan jouw leerling ook een tafeldiploma voor meerdere tafels halen.

Tafelspaarkaart

De Tafelspaarkaart is wat speelser van opzet. Hierin spelen de leerlingen tafels vrij, waarmee vervolgens leuke oefeningen gespeeld kunnen worden. De Tafelspaarkaart is een prima werkvorm voor een rekencircuit, omdat de leerlingen hier heel zelfstandig mee kunnen werken.

Tafeltalent

De module Tafeltalent is voor de gevorderde leerling. Hierin worden moeilijkere tafelbewerkingen gevraagd. Leerlingen kunnen tot en met drie verschillende tafels selecteren voor een oefening. De leerlingen verzamelen sterren door het uitspelen van de oefeningen. Het onderdeel Tafeltalent houdt ook een topscorelijst van de leerlingen met de meeste sterren bij.

Beginscherm onderdeel TafelsTafeltrainer oefening Ballenbak

Probeer twee maanden gratis

Het vakgebied Tafels is onderdeel van het online oefenpakket Ambrasoft School voor kinderen van 4-12 jaar. Het pakket wordt op meer dan 4.000 scholen en door meer dan 1 miljoen kinderen gebruikt. Je kunt Ambrasoft School twee maanden gratis uitproberen of vraag een vaste licentie aan.

Meer informatieVraag proeflicentie aan