Multiplayer game Tafeltopper

Onderdeel van Ambrasoft School

Het doel van het spel

In de multiplayer game Tafeltopper moeten kinderen een parcours afleggen tegen andere kinderen door zo snel mogelijk de antwoorden van de gevraagde tafels in te typen. Hiermee trainen zij de reeds aangeleerde tafels.

Hulpmiddelen en plaagspullen

Onderweg komen de spelers allerlei hulpmiddelen tegen om nog sneller te gaan of plaagspullen om de tegenspelers te hinderen. Kinderen kunnen het uiterlijk van hun speler zelf samenstellen en kunnen kiezen uit een zomerparcours (hardlopen) of winterparcours (schaatsen) met bijpassende outfits en hulpmiddelen. Zo kunnen ze in het winterparcours een sneeuwscooter gebruiken voor extra snelheid en in het zomerparcours een bananenschil neergooien om een tegenstander te laten uitglijden. Deze voorwerpen hebben ook invloed op de score.

Speel tegen kinderen uit heel Nederland

Er is minstens één tegenspeler nodig om het spel te kunnen spelen, en in totaal kan er met 5 kinderen een spel worden gespeeld. Er wordt nooit tegen de computer gespeeld maar altijd tegen andere kinderen, wat het extra leuk maakt. Deze kinderen komen uit het hele land, waardoor er bijna altijd wel tegenspelers beschikbaar zijn. In de topscorelijst zien kinderen de top 3 van Nederland, en de top 10 van de eigen school.

Tafeltopper spel winter uit Rekenen & Taal SchoolTafeltopper speler instellen uit Rekenen & Taal School

Probeer twee maanden gratis

De multiplayer game Tafeltopper is onderdeel van het online oefenpakket Ambrasoft School voor kinderen van 4-12 jaar. Het pakket wordt op meer dan 4.000 scholen en door meer dan 1 miljoen kinderen gebruikt. Je kunt Ambrasoft School twee maanden gratis uitproberen of vraag een vaste licentie aan.

Meer informatieVraag proeflicentie aan