• Het combi-aanbod<br />
voor 2018/2019

  Het combi-aanbod
  voor 2018/2019

  In schooljaar 2018/2019 krijgen alle
  gebruikers van Rekenen & Taal School
  het hele schooljaar gratis toegang tot
  De Junior Bosatlas Topo Online!

  Bestel direct een licentie
Tom en Tamira bekijken De Junior Bosatlas Topo Online

Een jaar lang gratis De Junior Bosatlas Topo Online!

Voor iedere school die Ambrasoft Rekenen & Taal School gebruikt

Bestelt uw school een betaalde licentie op Ambrasoft Rekenen & Taal School voor schooljaar 2018/2019, dan krijgt u het hele schooljaar gratis toegang tot De Junior Bosatlas Topo Online. Daarmee oefenen leerlingen uit groep 6, 7 en 8 zelfstandig topografie.

De Junior Bosatlas Topo Online bevat oefenmodules, taken en toetsen voor Nederland, Europa en de wereld. Zo hebben uw leerlingen slim en snel de wereld in hun bol!

Bestel nu een licentieMeer over Rekenen & Taal School

Heeft u al een licentie? Het oefenprogramma is in het schooljaar 2018/2019 automatisch voor u beschikbaar in Mijnklas.nl. U hoeft hiervoor niets te doen.

Over De Junior Bosatlas Topo Online

De Junior Bosatlas Topo Online is onderdeel van de leerlijn De Junior Bosatlas Topo en is volledig gericht op het aanleren van de basistopografie (Cito-100-lijsten). De leerlingsoftware bestaat uit drie oefenmodules: Nederland (groep 6), Europa (groep 7) en de wereld (groep 8). Per module zijn er 13 taken rond afzonderlijke regio’s/landen, elk met een vijftal opdrachtvormen, gevolgd door een oefentoets en een eindtoets. Door het maken van afsluitende totaaltoetsen  kunnen leerlingen een officieel diploma verdienen!

De Junior Bosatlas Topo Online is toegankelijk via Mijnklas.nl. U kunt in de beheermodule de vorderingen van uw leerlingen bijhouden, instellen welke opdrachten zij mogen maken en ook extra plaatsnamen toevoegen die zij moeten leren. Download hier de handleiding.

Topo Online - Overzicht oefenvormen

Een impressie van de oefeningen

Quiz

Quiz in De Junior Bosatlas Topo Online

Nederland – groep 6

Topo Online - Nederland - Vul de kaart

Europa – groep 7

Topo Online - Europa - Kijk en kies

De wereld – groep 8

Topo Online - de wereld - Wijs aan