Ambrasoft voor school

Al ruim 20 jaar zetten basisscholen Ambrasoft in om leerlingen spelenderwijs beter te maken in taal en rekenen. Maar tijden en daarmee behoeften veranderen. Daarom kunnen jouw leerlingen nu ook leren typen via Ambrasoft. En thuis oefenen zij gratis verder met de Ambrasoft-software van school, via Ambrasoft School.

Ambrasoft School

Methode-onafhankelijk oefenen met rekenen en taal. De leerlingen worden spelenderwijs beter in rekenen en taal en kunnen thuis gratis verder oefenen via de school-thuiskoppeling. Al duizenden scholen gingen je voor.

Lees meerProbeer 2 maanden gratis
Typen School

Typen School

Typen School is door jouw leerlingen zelfstandig te volgen. Een duidelijke tijdlijn neemt hen mee van les naar les. Na afronding van de typecursus heeft jouw leerling een minimale typesnelheid van 100 aanslagen per minuut met een nauwkeurigheid van 99%.

Lees meerTijdelijk voor slechts € 250!

Kwaliteit staat voorop: wij maken onze producten in samenwerking met leerkrachten


Waarom kiezen voor Ambrasoft?

  • Meer dan 4.000 scholen en 1 miljoen kinderen per jaar gebruiken Ambrasoft.
  • Wij maken onze producten voor ieder kind: oefenen gebeurt op het eigen niveau en het eigen tempo.
  • We gaan uit van het talent en de interesse van ieder kind individueel en stimuleren het op een positieve manier in hun ontwikkeling.
  • Alle producten worden in samenwerking met leerkrachten geproduceerd.
  • Ambrasoft is onderdeel van Noordhoff dat al 180 jaar toonaangevend is in het onderwijs.
  • Niet onbelangrijk: Het spelen met onze producten is leuk om te doen.

Laatste nieuws

Activeer School-thuiskoppeling

Heb je een activeringscode ontvangen van jouw school om Ambrasoft School of Typen School ook thuis te gebruiken? Activeer hiermee eenmalig het gratis account voor jouw kind.

Activeer School-thuiskoppelingMeer informatie

Online trainingen Ambrasoft School

In de gratis online training Aan de slag met Ambrasoft leer je – waar en wanneer jij wilt – de werking van het gehele pakket kennen. Heb je weinig tijd? Dan kun je eenvoudig opslaan en later verder gaan. Wil je ook verdieping in de verschillende modules van Ambrasoft, zoals de rekentoppers en het taalpakket? Word dan Ambrasoft Expert! De online training is nu tijdelijk kosteloos beschikbaar voor scholen met een licentie op Ambrasoft School.

Aan de slag met Ambrasoft

Leerlingen oefenen thuis gratis verder met Ambrasoft via Ambrasoft School