Leren wordt spelen. Voor ieder kind.

Wij laten kinderen leren door te spelen; wij maken leren zo leuk dat kinderen met plezier kennis en vaardigheden ontwikkelen. Passend bij hun eigen niveau, tempo, talenten en interesses, waar en wanneer ze willen. Uiteraard moet de inhoud didactisch verantwoord zijn. Wij maken al onze producten daarom in samenwerking met leerkrachten. Ambrasoft is onderdeel van Noordhoff Uitgevers dat al 175 jaar toonaangevend is in het onderwijs.

Rekenen & Taal Thuis – alle basisschoolstof in 1 pakket

Zit uw kind op het basisonderwijs en heeft het moeite met rekenen of taal? Of vindt uw kind het zo leuk dat hij/zij hier buiten school aan wil werken? Ambrasoft Rekenen & Taal is oefensoftware waarmee uw kind kan oefenen met rekenen en taal op het eigen niveau en op een leuke manier. Het pakket bevat alle reken- en taalleerlijnen van de basisschool, is geproduceerd in samenwerking met leerkrachten en CITO, en wordt door bijna 5.000 scholen ingezet als extra oefenmateriaal in hun lessen.

Naar bestellen

Gratis oefenen met Rekenen & Taal

Gebruikt uw kind Rekenen & Taal van Ambrasoft op school? Dan kan uw kind het thuis ook gratis gebruiken. Vraag uw school om een activeringscode voor de school-thuiskoppeling.

Activeer school-thuiskoppeling

Aan de slag!

Wij helpen u graag om zo eenvoudig mogelijk zo veel mogelijk rendement uit uw Ambrasoft-product te halen. U kunt bijvoorbeeld zelf aanvullende woordpakketten installeren. De pakketten en instructies vindt u bij Extra materiaal. Wij hebben al veel vragen voor u beantwoord in onze FAQ. Maar stel uw vraag gerust aan onze klantenservice wanneer uw vraag er nog niet in staat.

Extra materiaalFAQKlantenservice

Volg ons

Volg ons op social media voor onder andere updates over Rekenen & Taal, nieuwe producten en nieuw gratis materiaal.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date over nieuwe producten, nieuwe features in onze bestaande producten en speciale acties.