Leren wordt spelen. Voor ieder kind.

Wij laten kinderen leren door te spelen; wij maken leren zo leuk dat kinderen met plezier kennis en vaardigheden ontwikkelen. Passend bij hun eigen niveau, tempo, talenten en interesses, waar en wanneer ze willen. Uiteraard moet de inhoud didactisch verantwoord zijn. Wij maken al onze producten daarom in samenwerking met leerkrachten. Ambrasoft is onderdeel van Noordhoff Uitgevers dat al 175 jaar toonaangevend is in het onderwijs.

Kinderen spelen op laptop

Typen voor kinderen – met Julian Ras

product Typen voor kinderen

Typen voor kinderen – met Julian Ras

Ambrasoft Typen leert kinderen met 10 vingers blind te typen met een minimale snelheid van 100 aanslagen per minuut en een nauwkeurigheid van 99% (conform norm EDCL computervaardigheid certificering). Bovendien krijgt uw kind een voorproefje op de middelbare school. Julian Ras geeft in grappige vlogs (videoblogs) een kijkje in zijn bijzondere leven als jonge acteur en scholier op de middelbare school. Inclusief typediploma!

Lees meer
product Typen voor kinderen familiepakket

Typen voor kinderen familiepakket

Met het familiepakket heeft u een jaarlicentie voor een tot en met drie kinderen. Uw kinderen leren supersnel en foutloos typen in gemiddeld 20 weken en sluiten de cursus af met een Ambrasoft typediploma, gecertificeerd door ECDL. Tijdelijk van € 199 voor € 149.

Lees meer
product Typen voor kinderen met Kurio Smart

Combideal Typen en Kurio Smart

Koop Typen voor kinderen in combinatie met de Kurio Smart, een 2-in-1 laptop en tablet voor kinderen vanaf 8 jaar. Perfect voor huiswerk én ontspanning. De Kurio is voorzien van Microsoft Office, met onder meer Word, Excel en PowerPoint en meer dan 40 voorgeïnstalleerde apps, waaronder populaire games, educatieve apps en video’s. Met geïntegreerde oudercontrole.
Combikorting: koop Ambrasoft Typen en een Kurio Smart en bespaar € 50,-

Lees meer

Rekenen & Taal Thuis – alle basisschoolstof in 1 pakket

product Rekenen & Taal Thuis

Rekenen & Taal Thuis

Zit uw kind op het basisonderwijs en heeft het moeite met rekenen en taal? Of vindt uw kind het zo leuk dat hij/zij hier buiten school aan wil werken? Ambrasoft Rekenen & Taal is oefensoftware waarmee uw kind kan oefenen op het eigen niveau en op een leuke manier. Het pakket bevat alle reken- en taalleerlijnen van de basisschool, is geproduceerd in samenwerking met leerkrachten, bevat rekensommen gemaakt met Cito, en wordt door bijna 5.000 scholen ingezet als extra oefenmateriaal in hun lessen.

lees meer
product Rekenen Thuis

Rekenen Thuis

Wil uw kind beter worden in rekenen? Rekenen Thuis biedt ruim 200 verschillende oefeningen die het rekenonderwijs ondersteunen. Uw kind oefent met alle soorten sommen: sommen tot 10, 20, 100 en 1.000, breuken, procenten, rekenen met geld, kommagetallen, maten en gewichten. Ook de wat lastigere verhaalsommen komen aan bod. De tafeloefeningen helpen bij het automatiseren van de tafels. Het vakgebied rekenen bestaat uit elf leerlijnen, met ieder maximaal twintig oefeningen.

Lees meer
product Taal Thuis

Taal Thuis

Taal Thuis bestaat uit ruim 200 oefeningen in de onderdelen spellen, werkwoorden en lezen, en beschikt over een digitaal Van Dale-woordenboek. U kunt verschillende woordpakketten toevoegen of er zelf een maken, zodat uw kind thuis kan oefenen met de woorden van school. De Pakkettrainer houdt bij welke woorden uw kind nog niet goed beheerst en zet automatisch een opdracht klaar om extra te oefenen. Het onderdeel Lezen bevat naast verhalen leerzame spelletjes.

Lees meer

Gratis oefenen met Rekenen & Taal

Gebruikt uw kind Rekenen & Taal van Ambrasoft op school? Dan kan uw kind het thuis ook gratis gebruiken. Vraag uw school om een activeringscode voor de school-thuiskoppeling.

Activeer school-thuiskoppelingMeer informatie
Vader en zoon spelen op tablet

Aan de slag!

Wij helpen u graag om zo eenvoudig mogelijk zo veel mogelijk rendement uit uw Ambrasoft-product te halen. U kunt bijvoorbeeld zelf aanvullende woordpakketten installeren. De pakketten en instructies vindt u bij Extra materiaal. Wij hebben al veel vragen voor u beantwoord in onze FAQ. Maar stel uw vraag gerust aan onze klantenservice wanneer uw vraag er nog niet in staat.

Extra materiaalFAQKlantenservice

Wilt u niets missen?

Volg ons op social media voor wekelijkse updates over onder andere Typen voor kinderen, Rekenen & Taal, nieuwe producten en nieuw gratis materiaal.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date over nieuwe producten, nieuwe features in onze bestaande producten en speciale acties.

Laatste nieuws