• Extra lesmateriaal<br />
bij uw Rekenen &<br />
Taal School pakket

    Extra lesmateriaal
    bij uw Rekenen &
    Taal School pakket

    Waarmee u nog meer uit uw oefenpakket haalt.

Woordpakketten voor alle taalmethodes

Extra lesmateriaal en woordpakketten van uw eigen taalmethode gebruiken in uw online softwarepakket Rekenen & Taal van Ambrasoft is snel en kosteloos te regelen.

Lees meer

Klik hieronder op het woordpakket van de taalmethode die u op school gebruikt om het woordpakket te downloaden. U kunt het zip-bestand op een tijdelijke locatie opslaan. Vervolgens kunt u het woordpakket in het Leerkrachtgedeelte van Ambrasoft Rekenen & Taal importeren. Ga naar het tabblad Beheer. Open onderdeel Woordenmanager, optie importeren. Hier kunt u het opgeslagen zip-bestand aanwijzen. Selecteer de gewenste lijn en desgewenst een bepaald leerjaar, en klik op Importeren. De uitvoering hiervan kan enige tijd in beslag nemen. Er is ook een instructievideo beschikbaar over dit onderwerp.

NB: De woordpakketten op deze downloadpagina zijn ontleend aan de onderwijspraktijk en worden op vele scholen naar tevredenheid gebruikt. Ambrasoft kan echter niet garant staan voor een 100% correcte vulling van de pakketten. Gebruikt u Schoolpakket 1213 of een ouder pakket? Neem dan contact met ons op om over te stappen op Rekenen & Taal School of probeer het drie maanden gratis uit met een proeflicentie.

Lees minder

Kleurplaten en verhalen

Kopieerbladen van kleurplaten en verhalen over Tom, Tamira en Robbie die u gratis kunt downloaden en gebruiken in de klas.


Om de werkbladen te openen heeft u het gratis programma Adobe Reader nodig.