• Profiteer nu van extra voordeel

  Profiteer nu van extra voordeel

  Probeer Rekenen & Taal School nu gratis uit en
  betaal geen instapkosten voor schooljaar 17/18!

  Bekijk de actie

Rekenen & Taal School bestellen

Het veelzijdige online oefenpakket Rekenen & Taal School is een krachtig hulpmiddel bij het leggen van een solide basis voor de kernvakken rekenen en taal. Elke leerling kan zelfstandig en op zijn/haar eigen niveau oefenen met rekenen, tafels, woordpakketten, spellingsregels, werkwoorden en lezen. Rekenen & Taal bevat vele honderden online oefeningen, verdeeld over verschillende modules.

Probeer 3 maanden gratisBestel vaste licentie

Waarom 5.000 scholen met Rekenen & Taal van Ambrasoft werken

 • Rekenen & Taal van Ambrasoft sluit aan bij alle methodes voor rekenen en taal.
 • U kiest de oefenstof die uw leerling nodig heeft, Ambrasoft biedt auditieve hulp op maat.
 • Gratis thuisgebruik voor uw leerlingen via de school-thuiskoppeling. Al bijna 450.000 leerlingen oefenen thuis met Rekenen & Taal School.
 • U kunt online de resultaten per leerling volgen, ook van het thuisgebruik.
 • Alle oefeningen en toetsen zijn ontwikkeld door leerkrachten.
 • In de speciale module Rekenquiz maken kinderen kennis met verhaalsommen – powered by Cito.
 • Ambrasoft bereidt uw leerlingen voor op de centrale eindtoets.
proeflicentie Rekenen & Taal School

Proeflicentie Rekenen & Taal School

Probeer 3 maanden gratis uit

Wilt u zelf ervaren hoe Rekenen & Taal School uw leerlingen kan helpen? Vraag dan een gratis proeflicentie voor een periode van drie maanden aan. Tijdens deze proefperiode kunt u het pakket met alle leerlingen van uw school uitgebreid testen, om te zien of het aansluit bij uw wensen en behoeften. Uw proeflicentie stopt automatisch en er zijn geen kosten aan verbonden. Besluit u na drie maanden om een vaste licentie te nemen, dan blijven alle resultaten van de proefperiode behouden.

Voorwaarden proeflicentie

Let op alleen voor scholen:

 • Met het aanvragen van de proefperiode geeft u tevens toestemming aan Ambrasoft / Noordhoff Uitgevers om uw interesse telefonisch en/of per e-mail op te volgen;
 • Alleen onderwijsinstellingen en onderwijsondersteunende instanties kunnen via dit formulier een proefperiode aanvragen;
 • Gebruikt u voor de aanvraag uitsluitend het adres van de school en geen privéadres;
 • We kunnen slechts één aanvraag per school in behandeling nemen;
 • Uw proeflicentie stopt automatisch;
 • Er zijn geen verplichtingen aan verbonden.
Lees minder
Probeer 3 maanden gratis

Licentie

Bij aanschaf van Rekenen & Taal School krijgt u een jaarlicentie (looptijd 1 augustus t/m 31 juli) voor schoolbreed gebruik in alle groepen van uw school. Deze licentie is gekoppeld aan uw BRIN-nummer. Heeft u nevenvestigingen, dan mag het pakket ook daar geïnstalleerd worden. Rekenen & Taal School wordt online uitgeleverd. U ontvangt via e-mail uw toegangsgegevens voor het portaal mijnklas.nl, waarin u Rekenen & Taal School kunt gebruiken. Uw licentie wordt tot wederopzegging elk jaar op 1 juni automatisch met een jaar verlengd.

Licentie-overeenkomstProbeer 3 maanden gratisVaste licentie afsluiten
Tarievenlijst Rekenen & Taal School

Tarievenlijst 2016/2017

De prijs van Rekenen & Taal School is gekoppeld aan het aantal leerlingen op uw school. Bij aanschaf van Rekenen & Taal School betaalt u naast de basisprijs ook een eenmalige instapprijs van € 2,20 per leerling.

Bij het opgeven van uw leerlingenaantal dient u alle leerlingen van groep 1 t/m 8 op alle vestigingen van uw school mee te tellen. Voor de facturatie voor het volgende schooljaar berekenen wij de prijs op basis van het aantal leerlingen bekend bij het CFI.

Tarievenlijst 2017/2018

De tarieven voor schooljaar 2017/2018 zijn vastgesteld. Voor Rekenen & Taal School gelden dezelfde prijzen als voor schooljaar 2016/2017, zoals hier weergegeven.

Heeft u hulp nodig?

Wilt u meer informatie of wilt u hulp bij het bestellen van een proeflicentie of licentie? Neem dan contact op met onze klantenservice.