Voorjaarsactie schoolproducten Ambrasoft

Voorjaarsactie schoolproducten Ambrasoft

27 maart 2017

Om het voorjaar te vieren hebben wij twee mooie aanbiedingen voor scholen.

Voorjaarsactie Rekenen & Taal School

Probeer Rekenen & Taal School nu gratis uit en betaal geen instapkosten voor schooljaar 17/18!

Neemt uw school nu een gratis proeflicentie Rekenen & Taal School 16/17, dan profiteert u van veel voordeel. Scholen die na uiterlijk 3 maanden de proeflicentie omzetten in een vaste licentie voor schooljaar 2017/2018, betalen geen instapkosten à € 2,20 per leerling. Bovendien mag u het pakket de rest van het schooljaar 2016/2017 gratis blijven gebruiken.

Tijdens de proeflicentie heeft u toegang tot alle onderdelen en functionaliteiten van het pakket. Neemt u vervolgens een vaste licentie, dan blijven alle resultaten van uw leerlingen uit de proefperiode behouden. Besluit u na drie maanden de proeflicentie niet voort te zetten, dan zit u nergens aan vast. De actie loopt van 1 maart tot en met 31 juli. Echter hoe eerder u start, hoe langer u uiteraard plezier heeft van het gratis gebruik.

Lees verder
Vraag direct een gratis proeflicentie aan

Voorjaarsactie Typen School

Bestel nu voor schooljaar 17/18 en betaal geen instapkosten + de rest van dit schooljaar gratis!

Bestelt u nu een licentie Typen School voor schooljaar 2017/2018, dan hoeft u geen instapkosten te betalen. Bovendien mag u het product de rest van het lopende schooljaar 2016/2017 gratis gebruiken. Leerlingen kunnen in de zomervakantie verder oefenen via de gratis school-thuiskoppeling. U kunt nu dus extra voordelig instappen en u heeft extra lang plezier van uw (jaar)licentie. Heeft u een licentie op Ambrasoft Rekenen & Taal School, dan krijgt u bovendien 20% klantenkorting op de licentieprijs van Typen School. De actie loopt van 1 april tot en met 31 juli.

Lees verder
Direct vrijblijvende offerte aanvragen