Deelname NOT 2017 - gratis tafelposter

NOT 2017 – bezoek onze stand voor u nieuwe tafelposter

9 januari 2017

Van 24 tot en met 28 januari neemt Noordhoff deel aan de NOT 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Op onze stand demonstreren wij u met plezier Typen School en het vernieuwde Rekenen & Taal School en overhandigen we u graag de nieuwe Ambrasoft tafelposter. Daarnaast kunt u kennismaken met de nieuwste generatie producten van Noordhoff Uitgevers. Speel de VR-game De Rekenruimte en maak kennis met de nieuwe rekenmethode Getal & Ruimte Junior. U vindt ons op stand 09.A090 in hal 9.

Beursactie: combinatiekorting Rekenen & Taal School en Typen School

Op dit moment hebben we een aantrekkelijke aanbieding in verband met de NOT 2017. Bestelt u uiterlijk 28 januari een licentie voor Rekenen & Taal School en Typen School (of vraagt u hiervoor een offerte aan in de actieperiode), dan betaalt u ook geen instapkosten per leerling én krijgt u 20% korting op de licentie van Typen School. Bovendien krijgt u bij uw bestelling Ambrasoft muismatten voor in uw klas- of computerlokaal. De beursactie ‘Combinatiekorting NOT 2017’ geldt ook voor scholen die reeds een licentie op Rekenen & Taal School hebben. Ga naar de actiepagina voor meer informatie.

Kom langs voor u nieuwe Ambrasoft tafelposter

Kent u hem nog, de Ambrasoft tafelposter van een aantal jaar geleden? In veel klaslokalen in Nederland hangt dit handige hulpmiddel voor leerlingen nog altijd. Helaas konden wij inmiddels niet meer aan de vele verzoeken om nieuwe of extra exemplaren voldoen. Voor de NOT 2017 hebben wij daarom een nieuwe tafelposter gemaakt. En dit keer is het een dubbelzijdige tafelposter met zowel de tafels van 1 t/m 10 als de tafels van 11 t/m 20. U kunt deze gratis komen ophalen op onze stand tijdens de NOT 2017.

Gratis registratie voor NOT 2017

Kennismaken met onze nieuwste generatie producten en meer weten over innoveren in leren? Klik hier voor een gratis toegangskaart voor de NOT 2017! Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand.