Loco Leerspellen

Wie heeft er niet mee gespeeld? Al ruim 40 jaar is Loco niet meer weg te denken. Het spel met de basisdoos met steentjes en losse opdrachtenboekjes. Leuk om te spelen op school én thuis en zo spelenderwijs te leren over rekenen, taal en lezen, maar ook over landen, verkeer en nog veel meer.


Loco Bambino pakket Woezel & Pip

Voor kinderen van 3-5 jaar

Loco Bambino pakket Woezel & Pip

Een uniek leerspel, bestaande uit 6 steentjes met plaatjes, waar zelfs de allerjongsten gek op zijn! Woezel en Pip spelen met elkaar en met Buurpoes in de Tovertuin. Ze hebben veel plezier. Ze doen verstoppertje, kijken bij de zingende tulpjes en komen al hun vriendjes tegen. Naast het boekje bevat dit pakket ook de basisdoos Loco Bambino.

€ 19,95

Naar bestellen

Loco Mini pakket Buurman & Buurman

Voor kinderen van 4-6 jaar

Loco Mini pakket Buurman & Buurman

Buurman & Buurman hebben het druk. Ze rijden met de kruiwagen, werken op het dak en maken cement. Maar wat houden ze vast? En kan uw kind het gereedschap waarmee ze werken herkennen? Met de twee opdrachtenboekjes uit dit pakket leren kinderen dit allemaal. Naast twee boekjes bevat het pakket ook de basisdoos Loco Mini.

€ 25,95

Naar bestellen

Loco Mini
Basisdoos

De basisdoos past bij alle Loco Mini boekjes.

Loco Mini basisdoos

De basisdoos om alle opdrachten te maken met de Loco Mini boekjes. De basisdoos past bij alle Loco Mini boekjes. Kinderen hebben er dus lang plezier van.

€ 14,95

Naar bestellen

Loco Mini Buurman en Buurman – Samen klusjes doen

Voor kinderen van 4-6 jaar

Loco Mini Buurman en Buurman - Samen klusjes doen

Spijkers, schroeven en moeren en verschillende soorten gereedschap: kan uw kind ze herkennen? Buurman & Buurman werken ermee als ze samen klussen. Om het opdrachtenboekje te kunnen gebruiken is de basisdoos nodig.

€ 8,95

Naar bestellen

Loco Mini Rekenen met Tom & Tamira

Voor kinderen van 6-7 jaar

Loco Mini Rekenen met Tom & Tamira

Leer rekenen met Loco Leerspellen. Tom is jarig! Om er een mooi feest van te maken is het nodig dat er genoeg kopjes zijn, dat de slingers lang genoeg zijn, en ga zo maar door. Help jij Tom om het uit te rekenen? Om het boekje te kunnen gebruiken is de basisdoos nodig.

€ 8,95

Naar bestellen

Loco Mini Taal met Tom & Tamira

Voor kinderen van 6-7 jaar

Loco Mini Taal met Tom & Tamira

Leer woordjes met Loco Leerspellen. Met woorden en letters kun je verhalen vertellen, maar je kunt er ook spelletjes mee doen! Tom, Tamira en Robbie hebben allemaal leuke woorden letterspelletjes bedacht. Doe je mee? Om het boekje te kunnen gebruiken is de basisdoos nodig.

€ 8,95

Naar bestellen

Loco Mini Dolfje Weerwolfje – Droomschoenen AVI-M5

Voor kinderen van 8-9 jaar

Loco Mini Dolfje Weerwolfje - Droomschoenen AVI-M5

Opdrachten om het technisch lezen te bevorderen op AVI niveau M5. Kinderen lezen mee, zoeken de goede woorden, en zoeken woorden die bij de plaatjes passen. Dolfje heeft zere poten. Hij zou graag een paar schoenen hebben. Als hij even uitrust staan er ineens een paar mooie schoenen voor hem. Schoenen die praten! Dolfje trekt ze aan en beleeft een spannend avontuur.

€ 8,95

Naar bestellen

Loco Mini Dolfje Weerwolfje – Weerwolfduikboot AVI-M5

Voor kinderen van 8-9 jaar

Loco Mini Dolfje Weerwolfje - Weerwolfduikboot AVI-M5

Opdrachten om het technisch lezen te bevorderen op AVI niveau M5. Kinderen lezen mee, zoeken de goede woorden, en zoeken woorden die bij de plaatjes passen. Dolfje zit in bad. Voor het eerst gaat hij als weerwolf in bad, niet als jongen. Als hij golven gaat maken begint het bad te zweven en vliegt het raam uit. En wat Dolfje dan allemaal beleeft…

€ 8,95

Naar bestellen
Het Grote Basisschoolspel