Het Grote Basisschoolspel

Het Grote Basisschoolspel is een uniek bordspel voor alle kinderen in groep 3-8. Kinderen toetsen spelenderwijs hun kennis over de diverse vakken. Per groep zijn er losse vragensetjes, waardoor kinderen van verschillende leeftijden samen kunnen spelen, maar wel op hun eigen niveau. Er zijn diverse uitbreidingssets verkrijgbaar om het spel aan te vullen. Let op: de uitbreidingssets zijn geen opzichzelfstaande spellen. Het Grote Basisschoolspel is nodig om de uitbreidingen te kunnen spelen.

Het Grote Basisschoolspel

Het Grote Basisschoolspel

Het spel bestaat uit een basisdoos met het zeer fraai geïllustreerde dubbelzijdige spelbord en de overige spelmaterialen (pionnen, fiches, dobbelsteen etc.). Daarbij zijn er per groep losse vragensetjes, met bijna 600 vragen en de antwoorden.

€ 29,95

Bestellen

Uitbreidingssets
Vragen per groep

Extra vragen voor Het Grote Basisschoolspel

Alle vragen bij Het Grote Basisschoolspel al een keer gespeeld? Vul de vragen aan met 60 vragenkaartjes met in totaal 360 vragen voor nog meer speelplezier. Er is per groep een uitbreidingsset. Vragen gaan over rekenen, taal, natuur, geschiedenis en aardrijkskunde.

€ 7,95

Uitbreidingssets
Taal en Rekenen

Het Grote Basisschoolspel Taal en Rekenen

Uitbreidingssets met alleen vragen over taal (grammatica, woordsoorten, spelling, betekenis, uitdrukkingen) of rekenen (optellen en aftrekken, delen en vermenigvuldigen, verhoudingen en procenten, breuken en komma’s, maten en gewichten).

€ 17,50

Bekijk ook onze collectie van Loco Leerspellen

Loco LeerspellenBekijk collectie